Teknede İftar Organizasyonu

Joy Tekne Organizasyon sizi İstanbul Boğazında, teknede, iftar yemeğine davet ediyor.

Gündüzünde ayrı renk, gecesinde ayrı renk İstanbul’da, Boğazda İftar yapmak mı istiyorsunuz? Doğru adrestesiniz. İki kıtayı zarafetle ayıran Boğaz’da deniz kokusunu içinize çekerek, iftar yemeğinizi derin bir haz içinde yiyebileceğiniz tekne turlarımızla, siz ve misafirleriniz için eşsiz bir deneyime hazır mısınız? Joy Tekne Organizasyon konusunda uzman kadrosuyla 15 yılı aşkın süredir sizler için çeşitli tekne organizasyonları yapmaktadır.

Huzuru ve dinginliği ön plana çıkaran İftar organizasyonlarımız, Mübarek Ramazan ayının ruhuna uygun, kadim şehir İstanbul’da, Dünya da eşine rastlanmayan bir ortam da iki kıtayı birbirinden ayıran, bir şehri birbirine bağlayan sularda yapılmaktadır. Joy Tekne Organizasyon ailesi olarak biz, bu ayrıcalıklı tekne turlarımızın size katacağı manevi doygunlukla size sağlayacağımız fırsatlarla hizmetlerimizi sunuyoruz.

Sıcak yaz aylarına denk gelen Ramazan’da size ve misafirlerinize ifil ifil ferahlık veren Boğaz rüzgarı eşliğinde yapacağınız tekne turlarımızda Ortaköy Camii, Sultanahmet Camii, Beylerbeyi Camii gibi sahil kenarında İstanbul siluetini belirleyen birçok tarihi camii ve mekan görerek bu eşsiz deneyimin tadını çıkaracaksınız.

Teknede iftar programlarımız, her türlü damak tadına hitap edecek seçkin mönülerimizle siz seçkin misafirlerimizi ağırlamak, fonda Boğaz’ın o müthiş müziğine eşlik edecek dinginlikte müziklerimizle ruhunuzu şad etmek üzere düşünülmüş kusursuz bir hizmet sunacaktır. Joy Tekne Organizasyon olarak biz dilerseniz mönüleri sizinle belirleyebiliriz. Ekonomik fiyatlarıyla her bütçeye uygun ve kalitesinden ödün vermeyen mönülerimiz siz seçkin konuklarımızın belirlediği şekil de hazırlanır. Dilerseniz hazırladığımız sahurluk mönü ile de sabaha karşı yeni gelecek günü karşılayabilirsiniz.

Teknede iftar organizasyonumuz deneyimli ekibimizle siz ve sevdikleriniz düşünülerek yapılmıştır. Her bütçeye uygun süper lüks tekneler ve yatlarla “Bir tatlı huzur” bulacağınız İstanbul akşamlarında, aileniz ve dostlarınızla unutamayacağınız bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Deniz havası ve İstanbul manzarası eşliğinde yaşayacağınız Boğazda teknede iftar, fiyatlarıyla da sizi cezbedecek. Kapalı mekanlardan sıkıldıysanız, bir değişiklik yapma meylindeyseniz, fiyatlarımızı mukayese ettiğinizde göreceksiniz ki Boğazda iftar fiyatları hiç de düşündüğünüz gibi pahalı değil. Joy Tekne Organizasyon yılları aşan deneyimiyle, fiyatları ve hizmetleriyle de sizlere muhteşem bir İstanbul akşamı yaşama fırsatı sunuyor.

Tekne ve yatlarımız her türlü ihtiyaca cevap verecek şekildedir. Eşinizle baş başa mı bir iftar yemeği istiyorsunuz? Arkadaşlarınızla mı Boğazda iftar fırsatı yaşamak istiyorsunuz? Şirketiniz için bir organizasyon mu yapacaksınız? Joy Tekne Organizasyon olarak Teknede iftar fırsatlarımızı kaçırmayınız deriz. Neden mi? Nedeni çok açık, güler yüzü ilke haline getirmiş ekibimiz, son derece kaliteli tekne ve yatlarımızla, fiyatlarımızla, İstanbul’un tüm cazibesiyle siz misafirlerimize hizmet etmek bizim uzun süredir deneyimini yaşadığımız bir keyif.

Mübarek Ramazan ayının huzurunu mehtaba bakarak, denizi soluyarak yaşamak ve yaşatmak için, sevdiklerinizle ve dostlarınıza farklı bir deneyim yaşatmak için  Boğaz’da Teknede iftar fırsatlarımızı kaçırmayınız. Tarihi yarımada manzarası, Ortaköy Camii’nin o muhteşem yansıması, sıcacık bir bardak çayla yapılan dost sohbetleri…

Şehr-i İstanbul, sizi ve tüm misafirlerinizi Joy Tekne Organizasyon aracılığı ile unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşamak üzere Teknede iftara davet ediyor.

Tarihin içinden süzülerek gelen İstanbul’da, İstanbul’un ve dünyanın gözbebeği Boğaz’da, onbir ayın Sultanı Ramazan ayı süresince, süper lüks tekne ve yatlarımızla, kaliteden ödün vermeyen servislerimizle, tüm bu hizmetlerin karşılığında cezbedici fiyatlarımızla, on beş yılı aşkın süredir hizmet veren Joy Tekne Organizasyon ailesi olarak bizler diyoruz ki; en mutlu anlarınızı gelin birlikte ölümsüzleştirelim.

Teknede İftar

Teknede İftar Organizasyonu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir